Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
Tel.: +36 1 214 0775
Fax: +36 1 214 0778
info@japanalapitvany.hu
vissza a listához

Local Project Support Program 2017/18

A program a 2017-2018-as költségvetési év során Magyarországon és Közép-Kelet Európában lebonyolított projektek/programok megvalósításához ad anyagi támogatást.

Pályázatunkra olyan nem profitorientált projektekkel/programokkal lehet jelentkezni, melyek az adott országban hozzájárulnak a japán kultúra népszerűsítéséhez.  A projektek célterülete bármely, a japán művészetekkel foglalkozó esemény (pl. kiállítás, előadóművészetek, filmbemutatók, zenei és táncprodukciók, irodalmi programok).

A projektnek teljesen vagy nagyobb részben kapcsolódniuk kell Japánhoz, a japán kultúrához. Vallási vagy politikai célú kezdeményezéseket nem áll módunkban támogatni.

Egyszemélyes projektek (kiállítás, bemutató) kisebb esélyt kapnak az elbírálás során.


Fontosabb tudnivalók:
  • Kik pályázhatnak?

Kizárólag nem kereskedelmi célú szervezetek illetve intézmények pályázhatnak olyan programokkal, amelyek 2017. április 1. - 2018. március 19. között valósulnak meg.

  • Mennyi az igényelhető támogatás összege?

Az idei költségvetési évben csak korlázott számú pályázatot tudunk elfogadni!

Az egyes projektek nagyságától és súlyától függően az elérhető támogatás összege maximálisan kb. 1000 euró. Az igényelt támogatás mértéke nem haladhatja meg a projekt költségvetésének a felét. 

  • Milyen költségekre kérhető a támogatás?
Csak meghatározott tételekre, úgymint utazási költség, tiszteletdíj, terembérlet, nyomtatási és média költségekre stb. Nem adható támogatás előzetes kutatási és fejlesztési projektekre.   Kérjük lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal a támogatás céljának kiválasztásával kapcsolatban. 
  • Van-e beadási határideje a pályázatnak?
A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk az év során, azonban a pályázati dokumentumokat legkésőbb a projekt kezdete előtt két hónappal be kell nyújtani.
  • Mikor kerül kihírdetésre a pályázat eredménye?

A költségvetési év április 1-jei kezdetére való tekintettel a pályázatok leghamarabb 2017. áprilisában kerülnek elbírálásra. Az eredményről írásos értesítést küldünk.

  • Mikor és hogyan kerül kifizetésre a támogatás?

A támogatás a projekt lezárultát követően, a szükséges dokumentumok benyújtása után kerül kifizetésre banki átutalással. Az elszámoláshoz szükséges dokumentumok: a Final Report (melynek tartalmaznia kell a Financial Report és a Project Report nevezetű adatlapokat is), valamint a támogatás fedezetéül szánt számlák, illetve azok másolatai.

  • Van-e más egyéb feltétele a támogatásnak?
Kérjük, alaposan tanulmányozza át az alább letölthető General Guidelines című dokumentumot!
A támogatás lényeges feltétele, hogy a Japán Alapítványnak szerepelnie kell minden nyomtatott anyagon és egyéb média megjelenéseken.
Minden űrlapot angolul kérünk kitölteni!
  • Milyen egyéb információk/dokumentumok szükségesek?

A pályázati adatlappal egyidőben teljes előzetes költségvetést is mellékelni kell, valamint információt a pályázó szervezetről. 


A benyújtandó pályázattal kapcsolatban, még a pályázat leadását megelőzően kérjük feltétlenül lépjen kapcsolatba a projekt szakterületéért felelős munkatársunkkal.

Sajnálattal közöljük, hogy a nagyszámú jelentkezés miatt erre a japán pénzügyi évre (2018. március 31-ével bezárólag) lezártuk az Arts and Culture pályázatok fogadását. Bízunk benne, hogy 2018. április 1-től meg tudjuk újítani pályázati kiírásunkat. Friss információért kérjük, keressék fel honlapunkat jövő április elején. Megértésüket köszönjük.

 

Elérhetőség:
Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10. Tel.: (0036-1) 214-0775/6

Felelős munkatársak:

 
Pályázati dokumentumok:

 
Tájékoztató: General Guidelines
 
A pályázathoz szükséges dokumentumok:
Application Form
 
A projekt megvalósulását követően benyújtandó dokumentumok:

 


© 2012 japanalapitvany.hu | Használati feltételek